Bemutatkozás
A Gombfol Kft. Magyarország legjelentősebb poliészter alapanyagú divatgomb gyártója. A termékminőséget az olasz berendezések, az olasz know-how valamint az olasz alapanyag garantálja. 1991-es megalapítása óta cégünk termelő kapacitása 10-szeresére növekedett, köszönhetően a folyamatos technológiai fejlesztéseknek. Raktárkészletünk a ruhagyárak, készítők és kereskedők azonnali kiszolgálását teszi lehetővé. A hazai igények kielégítése mellett cégünk ma már 6 országba közvetlenül exportál. Termékeink színvonalára jellemző, hogy több amerikai és nyugat-európai vállalat találta a Gombfolt megfelelő és korrekt partnernek. Számos ügyfelünket köszönhetjük annak a rugalmas együttműködésnek, mely az egyedi igények kielégítésére irányulnak: bemintázás, színre festés, minta utáni gyártás... Stabil hátterünk révén módunk van személyre szabott finanszírozási és szállítási feltételek kialakítására.
Cégünk elsősorban katalógusgombokat gyárt. Ez azt jelenti, hogy a partnereinknek bemutatott és a honlapunkon megjelenő termékeink többségéből raktárkészletet tartunk a gyors kiszolgálás érdekében. Választékunk szezonról szezonra bővül, de az újdonságok mellett a régebbi típusok is mindig az Önök rendelkezésére állnak.
Amennyiben nem találnak katalógusunkban megfelelő terméket, mód van az egyedi gyártásra, melyre cégünk nagy hangsúlyt kíván fektetni a jövőben is. Ezzel kapcsolatos szolgáltatásaink:
      1.   Tetszőleges alapanyag - fazon párosítása
      2.   Mintagomb utáni gyártás, bemintázás
      3.   Színre festés
      4.   Lézergravírozás